Вы здесь

Придбання 1 кімнатної квартири в Києві: думки експертів (GoldTown)

В той же час, якщо таке житло знаходиться близько до річки чи парку, насолодитися відпочинком можна після будь-якого робочого дня. Київський ринок нерухомості, як і практично в будь-якому іншому місті, схильний до регулярних коливань, що важливо враховувати. У столиці України можна відшукати величезну кількість прекрасної нерухомості, яка також здатна стати вашою. Ми обговоримо деякі базові випадки купівлі 1 кімнатної квартири в Києві, а також у делікатному питанні підписання договору. Це потрібно для того, щоб уникнути поширених помилок та ризиків, адже не етапі безпосереднього підписання договору У разі визнання договору неправомірним, покупець може постраждати, тому важливі поради досвідчених фахівців завжди важливі.

Придбання квартири: маленька та порівняно дешева чи велика та дорога?

Багато хто напевно знають, що таке «гостинка». Такий формат нерухомості заслуговує особливої уваги, адже це досить невеликий і доступний варіант. Сьогодні подібну нерухомість вже не створюють, з тієї причини, що це заборонено спеціальними будівельними нормами. Раціональне застосування практично кожного квадратного метра є сьогодні досить передовим аспектом в нерухомості. Таким чином, на ринку почали з'являтися квартири-студії. Яскравою відмінною рисою подібного роду житла є відсутність перегородок між кімнатами, звісно, виключаючи суміщений санвузол. Як свідчать дані ріелторів, нерухомість подібного формату популярна внаслідок її досить високої фінансової доступності. Мода на переобладнання квартир під студії перейшла і на більш великі варіанти.

Найпоширеніші варіанти планування квартир у Києві:

  1. Студії – планування для більш сучасного життя. Основна концепція в поєднанні простору задля збільшення площі.
  2. «Сталінки» представляють собою квартири, що відрізняються від комунальних деякими зручностями, великою різноманітністю планувань і наявністю багатьох просторих кімнат.
  3. Добре відомі «Хрущовки» - це житло з високою стелею і тунельним плануванням.
  4. Так звані «Брежнєвки» мають більше кімнат, іноді вміщують дві вбиральні та дві лоджії з панорамними вікнами.
  5. «Готельний тип» – проміжне житло між гуртожитком та приватною квартирною нерухомістю.

Агенція з нерухомості допоможе знайти вихід з ситуації

Одним із поширених ризиків у купівлі нерухомості є вказання не до кінця реальних даних про об'єкт у договорі. Це може бути не лише квадратура нерухомості, але навіть ціна. Приміром, у разі визнання договору неправомірним, досить непросто довести, що продавцю була передана сума грошей більше, ніж зазначена у документації.

Традиційна передача майна від продавця покупцю може здійснюватися не зовсім правомірно. Власне, процедура здійснюється згідно з попередньо складеним актом, за виконанням якого важливо особливо уважно стежити. Справа в тому, що існує ризик, коли майно було раніше передано третій особі, і покупцеві складно буде його повернути. У такому разі виникають вже додаткові проблеми, пов'язані з його поверненням покупцю.

В силу певних причин, неправомірною може стати будь-яка угода, яка стосується будинку або квартири. Рекомендується попередньо вивчити повноваження продавця, що дозволить суттєво знизити можливі ризики. До того ж, у разі вибору конкретного об'єкта, варто вивчити всю документацію, що надається на нерухомість.

Як нескладно зрозуміти з вищесказаного, важливо мати хоча б основну юридичну підкованість у питанні. Тільки тоді, нерухомість у Києві буде радувати вже з перших днів володіння нею.