Вы здесь

Пластична хірургія в місті Рівне: підтяжка шиї, блефаропластика, ліпосакція ніг, круропластика, ліпофілінг, — ціни за послуги

Як говорять серед людей “В здоровому тілі — здоровий дух”. Це значить, що необхідно слідкувати за собою та своїми родичами. Медичний центр лікаря Тарасюка один з найкращих в регіоні. Основною спеціалізацією тут є: 

- Хірургія;
- Класична, апаратна, лазерна косметологія та дерматологія;
- Ін’єкції краси: мезотерапія, плазмоліфтинг та плазмофілінг, контурна пластика, мезонитки, ін’єкції ботулотоксину, корекція гіпергідрозу, інше. 

Розглядаючи детальніше  пластичну, лазерну, ендоскопічну та дитячу хірургію, вона включає в себе:
- Пластична хірургія це: пластика носа, зменшення грудей, фейсліфтинг, отопластика, лазерна корекція повік, абдомінопластика, ліпосакція ніг, пластика об’єму голеней, вирішення проблем із гінекомастією, ліпофілінг, інтимна пластика;
- Лазерна хірургія це: лазерне лікування храпу, лікування хронічного тонзиліту, лазерне лікування хронічних ринітів;
- Загальна ендоскопічна хірургія це: лапароскопія, баріатрична хірургія з приводу зайвої ваги;
- Дитяча хірургія це: корегування фімозу, ендоскопічне лікування пупкових та пахових кил, лікування варікоцелє, корекція за допомогою лазера врослих нігтів, ендоскопічна апендектомія.

Також у ”Медичному центрі лікаря Тарасюка” діагностують і лікують в області оториноларингології: викривлення перегородка носа, видалення кіст гайморових пазух, видалення поліпів носа,лікування тонзиліту, видалення аденоїдів, лікування риніту. 

В списку медичних центрів ”Медичний центр лікаря Тарасюка” знаходиться на вершині. Це все завдяки ознакам, тобіж плюсам, які є у лікарів:

- Наявність високоякісної апаратури. Висока технологічність дає можливість вирішувати операції різної степені складності. Задачі, направлені на покращення естетичних та реконструктивних властивостей, протікають акуратним чином;
- Установлені нові лазери, а також техніка для ендоскопії, яка є точною і функціональною;
- У клініці хірургічні методи поєднуються з інтенсивною косметологією, що дозволяє максимально зменшити появу травм, створювати зручні умови під час проходження операції.

У медичному центрі ТОВ “Медичний центр лікаря Тарасюка” використовується професіональний підхід на будь-яких етапах роботи, йдемо назустріч клієнтам та знаємо, що таке високі моральні стандарти. Це відноситься до кожного етапу під час працювання з медичним центром ТОВ “Медичний центр лікаря Тарасюка”, розпочинаючи з вашого першого звернення в клініку.

Тому якщо комусь необхідна одна з вищенаведених послуг або будь-яка інша, наприклад, підтяжка шиї, то в лікарні будуть раді допомогти. Працюють кращі гуру в своїй спеціалізації. 

Зв’язок з ”Медичним центром Тарасюка” встановлюється наступним чином можна:

Відвідавши клініку за адресою: Рівненська область, Рівненський район, село Бармаки, провулок Хутірський, 5;
Зв’язавшись за номерами — +38 (098) 610-84-61, +38 (097) 91-90-303, або написавши по ним у Ватсап чи Viber;
Написавши лист на емейл — klinika.plastika@gmail.com або rcrivne@gmail.com;
За допомогою соціальних мереж — instagram.com/estet_klinika_rv, facebook.com/estetklinikarv.

Шукати тут: https://www.estet-klinika.com/khirurhiia/plastychna-khirurhiia/facelifting