Вы здесь

Патрони для нарізної зброї купити: поради експертів в техніці безпеки

патрони для нарізної зброї купитиАбсолютно будь-яка зброя, навіть пневматичного типу, спроможна завдати доволі небезпечних травм та навіть стати причиною летального наслідку через її необдумане застосування або невірно організоване зберігання. Для того, щоб патрони для нарізної зброї купити слід просто навідатися до відповідного магазину товарів подібного типу. Безумовно, для придбання вогнепальної зброї також потрібно буде оформити відповідний дозвіл контролюючих інстанцій. В даній статті ми детальніше поговоримо про основні правила поводження зі зброєю і не лише. 

Зброю обов’язково варто завжди сприймати як заряджену

Будь-яка зброя є небезпечною, особливо, якщо це напряму стосується не особистого випадку. Зброя багатозарядного характеру також потребує максимально ретельної перевірки. Перш за все слід перевірити магазин. Далеко не завжди патронник лишається пустим, причиною чому може виявитися неефективна робота чи поломка викидного механізму та аналогічні фактори. Недостатньо уважне відслідковування чистоти зброї може виявитися причиною її поломки, а можливо і травмування когось.

Базові правила поводження зі зброєю

  1. Ніколи не намагайтеся виконувати будь-які маніпуляції з модернізації зброї самотужки – це може стати причиною її пошкодження або травмування стрільця.
  2. Якщо ви не плануєте використовувати зброю певний час – виконайте її розрядку, встановіть на запобіжник та покладіть у сейф.
  3. Не тримайте постійно палець на спусковому гачку. 
  4. Навіть коли ви знайшли свою мішень, ви повинні переконатися, що ніхто не стоїть за нею, там немає потенційно вибухових предметів, автомобілів та житлових будівель. 
  5. Якщо під час пострілу відбулася осічка, патрон «зажувало» в момент перезарядки, або виникли інші проблеми з ударно-спусковим механізмом, ніколи не намагайтеся вирішити проблеми своїми силами нашвидкуруч.
  6. Якщо ви займаєтеся стендовою стрільбою, ходите в тир або полюєте на диких звірів, подбайте про те, щоб захистити органи слуху та зору.
  7. Особливо ретельно варто дотримуватися правил безпечного поводження зі зброєю на полюваннях колективного формату. Аж до того моменту, як стрілець займає позицію для стрільби, зброя повинна знаходитися в безпечному положенні, тобто двохстволка має бути зламана, а затвор гвинтівки відкритий.
  8. На будь-кому спортивному заході, пов’язаному зі стрільбою, техніка безпеки завжди знаходиться на максимальному рівні. Не варто сумніватися, чи треба нагадати товаришеві, що він забув розрядити рушницю, коли ви зібралися біля багаття після вдалого полювання.

Слід незмінно завжди навчатися правильно поводитися зі зброєю і вчитися в стрільбі, це незамінний досвід в сучасних реаліях.

Більше читайте тут: https://patron.kyiv.ua/patroni-narizni/