Вы здесь

Обрати програму для страхових абонентів: поради спеціалістів Insurs Online

Доволі поширена послуга, як оформлення страхового полісу, є невід’ємною складовою нинішнього життя й популярною для величезної кількості людей. Під нею розуміються правовідносини страхувальника (клієнта) та страховика, основна мета яких перебуває у захисті інтересів клієнта під час настання певних умов (страхового випадку). Наявність страхового полісу гарантує грошову допомогу у випадку настання передбаченого в договорі страхового випадку — травма, хвороба, втрата майна тощо. Так, ви можете сьогодні без проблем обрати ціну страховки на робочу візу, але слід спершу вивчити особливості всіх наявних варіантів згідно програми для страхових абонентів.

Страхування туристичного формату 

Виїжджаючи в іншу країну з туристичними цілями, слід подбати про страховий поліс для життя та здоров’я. Розширений туристичний поліс спроможний покрити медичні, юридичні витрати, а також витрати, пов'язані з певними ризиками подорожі (скасування чи затримка рейсу, втрата багажу). 

Добровільне медичне страхування

Високоякісні послуги медичних установ (діагностика, лікування, препарати) не дешеві і в Україні. Економити на медстраховці не бажано: радимо описати максимально детальний перелік можливих ризиків. У разі, якщо страхова компанія пропонує поліс з франшизою, що дорівнює нулю, яка дорожча, варто детальніше дослідити доцільність цього.

Автомобільне страхування 

Страхова компанія перерахує грошове відшкодування у разі отримання травми, отриманій при автомобільної аварії. Автоцивілка може відшкодувати фінансові збитки третім особам, що могли виникнути у випадку автопригоди. До даного переліку відносяться витрати на ремонт рухомого і нерухомого майна, на проведення медичного обслуговування (260 тис. грн). Покриття по автоцивілці можна збільшити, доповнивши його ДЦВ.

Так звана Зелена картка

Під час виїзду на авто чи мотоциклі в конкретну з країн, які виступають членами міжнародної системи автомобільного страхування «Зелена картка», власник авто зобов’язаний мати страховий поліс «Green Card». Оскільки Green Card – це поліс обов'язкового страхування, в процесі керування транспортним засобом за межами України водій повинен обов’язково мати при собі дійсний страховий поліс.

Онлайн-страхування в аспекті переваг:

  1. Легкість та швидкість оформлення. Це можливо виконати буквально в будь-якому місці в комфортний для вас час.
  2. У випадку виникнення страхового випадку потрібно буде лише продиктувати номер договору.
  3. Привабливі ціни страхування онлайн зумовлені відсутністю потреби компаніям брати в оренду офіс.
  4. Страховий електронний поліс складно підробити, оскільки він відразу фіксується в базі страхової компанії.

Оформити страхування онлайн 

У нинішньому швидкоплинному світі для отримання полісу страхування вам більше не треба йти та шукати страховика по запилених офісах. Все може бути здійснено в комфортних умовах для клієнта. Не треба нікуди їхати , всього декілька хвилин, і документ вже буде на вашій електронній адресі.

Джерело: https://agent.insurs.online/uk/