Вы здесь

Купити полікарбонатну теплицю за приємною ціною: рекомендації експертів

Високий рівень популярності полікарбонату зберігається вже доволі багато років і в цьому немає нічого дивного. Листи цього пластичного матеріалу відрізняються рядом високих характеристик, які ставлять його на сходинку вище, ніж у випадку аналогів. В числі добре помітних особливостей слід обов’язково відмітити чудову проникність світла крізь панелі полікарбонату, як і власне стійкість до температурних перепадів. На сьогоднішній день можна обрати різні типи полікарбонату, кожен з яких відрізняється власними параметрами. Купити полікарбонатну теплицю за цікавою ціною доволі просто, але слід першочергово вивчити особливості матеріалу.

Сотовий полікарбонат за приємною ціною як вдалий вибір

Стільниковий полікарбонат представляє собою полімер, що профілюється у багатошарові панелі із внутрішніми подовжніми ребрами жорсткості. 

Параметри такого матеріалу:

  1. Коли важливе ідеальне поєднання світлопрозорості та зберігання тепла в інтер’єрі, сотовий полікарбонат буде ідеальним варіантом.
  2. Якщо обирати забарвлені варіанти панелей, то рівень проникності світла перебуває в межах 70%, але це не впливає на наявність достатнього рівня освітленості всередині приміщення.
  3. Жорсткість та еластичність. Перегородки можуть працювати  як підтримувальна структура, яка забезпечує сильну структурну жорсткість і гнучкість.
  4. Менша вага. Стільникові панелі є набагато легшими, ніж монолітні. Це суттєво знижує витрати на перевезення і спрощує встановлення.
  5. У випадку даного матеріалу цінова політика приємно вразить.

В чому особливість монолітного полікарбонату за лояльною ціною

Монолітний полікарбонат – матеріал, який чудово поєднує високу міцність панелей з металу і світлопроникність традиційного скла. Гнучкий і легкий він активно використовується в будівництві, декорі, житловому та сільськогосподарському секторі.

Основні переваги монолітних листів:

  1. Матеріал чудово себе почуває в діапазоні температур від -40 градусів за Цельсієм до +120°C.
  2. Даний матеріал часто використовують в ролі звукового бар’єру на дорогах.
  3. Безпека. Коли скло б’ється, воно може призвести до поранення різного типу. У випадку полікарбонату ж такого не станеться, тому що при пошкодженні його краї не стають гострими.
  4. Панелі з товщиною більше п’яти міліметрів часто застосовують як додатковий захист для амуніції і захисних засобів безпеки.
  5. Ідеальний рівень теплоізоляції. Занижена теплопровідність монолітного полікарбонату надає можливість суттєво знизити тепловтрати.
  6. В результаті і стільникові, і монолітні блоки полікарбонату володіють особливим балансом підвищеної термостійкості, стійкості до механічних пошкоджень, оптичної прозорості та прекрасного електричного опору. До вибору полікарбонату потрібно поставитися серйозно і так ви зможете отримати бажане.

 Джерело:  https://tmmzahid.com.ua/